15 / 100

Blåfinnet tun 1:1

Kontakt mig for pris.

Bredde x højde: cirka 260×125 cm uden ramme.

Nordsøen
Fanget i området 58.0⁰ N  0.75⁰ Ø

De kom tilbage, de blåfinnede tun. Det tog mange år og startede som rygter om fisk i en klasse, som man skal være lystfisker for at forestille sig. Næsten spøgelser. For den slags fandtes ikke her på de nordlige breddegrader. De var her op til i starten af 60´erne. Så forsvandt de.

Nu er de tilbage. Havbiologerne fortæller, at det har hjulpet at regulere fiskeriet efter sild og makrel. De ændrede havstrømme hjalp til.  Og efter mange års forbud mod trawlfiskeri i Øresund har sundet nogle af de fineste forhold for flora og fauna.

Her ser du en af de blåfinnede i fuld størrelse. Et portræt af en de mindste, der er fanget under testfiskeriet i Nordsøen, ledet af DTU Aqua: længde 220 cm og ca. 170 kg. De største  er op til ca. 330 kg.

Tak for biologisk information fra  Brian MacKenzie fra DTU Aqua og ledende havbiolog på projektet, og tak for lån af referncefotos til Henrik Baktoft, lektor, DTU Aqua.


5% af den årlige omsætning går ´Retur til natur´ og støtter pleje og genopretning af natur.

Laves i et begrænset 1. oplag på 25 stk.
Værket signeres og nummereres i hånden og leveres med afrevne, rå kanter som på unika-akvareller.

 

Pris uden ramme
Kontakt os på info@nordic-reflections.dk for pris.

Print
Billedet signeres i hånden og leveres med afrevne, rå kanter som på unika-akvareller.
Alle print er klassificeret som Archival Print (også kaldet Giclée-print) – en betegnelse for arkivfast museumskvalitet som kendes og bruges af museer, samlere og gallerier.
Pigmentblæk giver stor farvedybde, skarphed og en holdbarhed på + 100 år for mat papir.

Bemærk: printede billeder, nøjagtigt som unika-akvareller, bør aldrig hænges op på vægge med direkte sollys uanset hvilket glas, du vælger i din indramning.

Papir
Vi printer på Hahnemühle Bamboo i 290 gram; et tysk fabrikeret papir, der består af 90% bæredygtigt dyrket bambus og 10% bomuld.

Indramning og glas
Indrammede billeder leveres i boksramme, hvor printet er monteret, så det ligger frit med afstand til glasset som du kender det fra indramninger på museer.
Rammerne bliver speciallavet lavet på mål til det enkelte print i træ, der er produceret i EU.

Rammerne leveres med museumsglas fra TrueVue, der opleves næsten usynligt og er behandlet, så det er stort set uden reflekser. Samtidig reducerer det UV-lys med 70%.
Alternativt kan du vælge standard floatglas, der er en billigere løsning. Her må du acceptere reflekser fra for eksempel lamper og andre lyskilder. Denne type glas filtrerer ikke UV-lys.

Bestillinger og spørgsmål om indramning på info@nordic-reflections.dk

Yderligere information

Vægt 0.290 kg