Handelsbetingelser

Virksomhedens navn, adresse, CVR og kontaktoplysninger
Black
Æblekrogen 13
2830 Virum

CVR 2838 4548

Email: info@nordic-reflections.dk
Mobil: +45 2013 4947

 

Beskrivelse af varer
Billederne er vist med en sort, grafisk ramme, der indikerer ramme den ramme, vi anbefaler.
Billederne signeres i hånden, printes i museumskvalitet i arkivfaste materialer og leveres med afrevne, rå kanter som på unika-akvareller.
Alle print er lavet på inkjetprinter med lysfast pigmentblæk i museumskvalitet på markedets bedste professionelle printere. Pigmentblæk giver stor farvedybde, skarphed og en holdbarhed på + 100 år for mat papir.

Papir
Som udgangspunkt printer vi på Hahnemühle Bamboo i 290 gram; der er et tysk fabrikeret syrefrit beregnet til kunstprint. Det består af 90% bæredygtigt dyrket bambus og 10% bomuld. Alternativt på papir fra engelske Somerset i 100% bomuld. Papiret vil være specificeret for det enkelte billede.

Om indramning og glas:
Vi arbejder på at levere indramning i en boksramme, hvor printet monteres liggende frit med afstand til glasset som du kender det fra indramninger på museer. Rammerne bliver speciallavet lavet på mål til det enkelte print i træ, der er prod uceret i EU.

Rammerne forventes at kunne leveres med to typer glas:

Version A
Museumsglas fra True Vue, der opleves stort set usynligt og er behandlet, så det er stort set uden reflekser i glasset. Samtidig beskytter printet ved at reducere indfaldet af UV-lys med cirka 70%.

Version B
Standard floatglas er en billigere løsning. Her må du acceptere reflkser fra for eksempel lamper og andre lyskilder. Denne type glas filtrerer ikke UV-lys.

Bemærk: printede billeder, nøjagtigt som unika-akvareller, bør aldrig hænges op på vægge med direkte sollys uanset, du vælger museumsglas.

 

Mål:
Mål er angivet som cirka-mål uden ramme. Hvis du vælger at få leveret printet i ramme, er rammemål cirka 30-40 mm. større end selve printet. Cirka-mål er angivet, fordi ikke alle billeder endnu har været reproduceret, så endelig tilpasning vil forekomme.

 

Priser:
Alle priser er angivet i DKK inklusiv moms.

 

Betalingsmuligheder
Nordic Reflections modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort samt Mobilepay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

 

Levering og leveringsbetingelser
Forsendelse er gratis ved køb af uindrammet print til levering i Danmark for over 1.500.- DKK.
Vi printer løbende og producerer rammer efterhånden som bestillinger modtages.
Typisk leveringstid forventes at være ca 10 arbejdsdage fra betaling er modtaget. Ændringer i leveringstid kan forekomme.

 

Garanti:
Da billeder fra Nordic Reflections er varer fremstillet i specialmål skal eventuelle klager indgives indenfor rimelig tid, hvilket er indenfor to måneder efter kunden har konstateret fejlen eller manglen.

BEMÆRK: printede billeder bør – nøjagtigt som unika-akvareller – aldrig hænges op på vægge med direkte sollys.

 

Fortrydelsesret 14 dage:
Hvis en kunde gør brug af sin returret tilbagebetaler Nordic Reflections hele det beløb, kunden har betalt, inklusiv forsendelsesomkostningerne.
Varer der returneres skal fremsendes i samme stand og i samme emballage som de er modtaget i. Returporto betales af kunden.

 

Fortrolighedspolitik:
Nordic Reflections forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Nordic Reflections vil ikke afsløre information om kunder til tredje part med mindre, det er nødvendigt for at gennemføre en transaktion. Nordic Reflections vil ikke sælge kundens navn, adresse, e-mail, kortoplysninger eller personlige data til tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.

Om ophavsret:
Rettigheder til alt indhold på denne hjemmeside tilhører Robert Jensen, Nordic Reflections og er beskyttet i henhold til lov om ophavsret.
Billeder, fotografier, tekster, grafik og andet offentliggjort materiale på denne hjemmeside må ikke downloades, kopieres, reproduceres, distribueres eller på anden måde bearbejdes helt eller delvist, uden skriftlig tilladelse fra Robert Jensen, Nordic Reflections. Kontaktinformation finder du nederst på alle sider og i menuen under Kontakt. Kontakt os endelig hvis du er i tvivl om noget.
Enhver form for krænkelse af de immaterielle rettigheder samt misbrug af hjemmesiden kan danne grundlag for retsforfølgning, herunder krav om vederlag, erstatning, godtgørelse mv.